Nieuws


Hydrotherapie in Sportfondsenbad Amsterdam Oost


We starten 2 oktober 2017 weer met de cursus 2 keer per week hydrotherapie onder begeleiding van een fysiotherpeut in Sportfondsenbad Amsterdam Oost. Ook zal één van osn weer de bijbehorden voedingsbijeenkomsten verzorgen. In het begin, halverwege en aan het eind zullen er verschillende metingen verricht worden. Zodat goed te zien is wat de resultaten zijn na 6 maanden leefstijlaanpassingen.

Voor inschrijven: www.baasovereigensuiker.nl

Voor meer informatie: 06-42557307


 

INFORMATIEAVOND

MAANDAG 24 APRIL om 19.30 UUR
'TOTAAL FIT AMSTELVEEN'

LEEFSTIJLTRAINING VOOR MENSEN MET OVERGEWICHT EN OBESITAS

Allerlei diëten geprobeerd? Sporten alleen is niet voldoende? Last van eetbuien? Verslaafd aan suikers? Bent u juist een emotionele eter? Toenemende gezondheidsproblemen?
'Totaal Fit Amstelveen' helpt u bij het aanleren van een nieuwe, gezonde leefstijl.
Wij richten ons niet op één onderwerp maar bieden u een intensief en gecombineerd programma van 3 maanden waarin u aan de slag gaat met de verschillende oorzaken van overgewicht. Het doel is om uw leefstijl ten aanzien van eten en bewegen te veranderen.

De kracht van ons programma is samenwerking:
• Een intake en screening door een arts
• Persoonlijke dieet adviezen door een diëtist
• Wekelijkse groepsbijeenkomsten met psycholoog, diëtist en fysiotherapeut
• Twee maal per week onder begeleiding van een fysiotherapeut trainen in groepsverband; onderling en in een rustige omgeving
• Maximaal 8 personen per groep

Nazorgtraject:
Na de drie maanden kunnen de deelnemers meedoen met het nazorgtraject. Dit zijn zes bijeen-komsten per jaar die afwisselend door de psycholoog en de diëtist verzorgd worden. Daarnaast kunnen ze ook in de groep of individueel blijven sporten.
Voor meer informatie, vragen en kosten kijk op:
www.totaalfitamsterdam.nl
Locatie en contact:
CFF Kuiperij 7 A, 1185 XS Amstelveen.
Tel: 020-6445160
Email: totaalfitamsterdam@gmail.com

Totaal Fit Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen Arts/psycholoog Renate Schellekens, psycholoog Yvonne Greve, Diëtistenpraktijk Renate de Schaap (www.dietistennet.nl) en Centrum voor Fysiotherapie en Fysiotraining (www.cff.nu)

 

 

Nieuwe collega    


anabel.JPG


 


Mijn naam is Anabel Hubers. Eind juni ben ik gediplomeerd diëtist. Vanaf september 2016 t/m eind januari 2017 heb ik hier met veel plezier stage gelopen. Vanaf maandag 24 april kom ik een dag in de week het team versterken als diëtist in opleding. Ik vind het heel leuk om met cliënten aan de slag gaan. Daarnaast zal ik mij bezig gaan houden met allerlei trends omtrent voeding en gezondheid en ook blog berichten schrijven. Mijn grootste uitdaging is om cliënten zo goed mogelijk te kunnen adviseren, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Deze aanpak past perfect binnen de visie van de praktijk.


 

          


Nieuwe LocatieOp de donderdag zal Renate op de nieuwe locatie Zwaansvliet 5 in Amsterdam werkzaam zijn. Deze vervangt de oude locatie Soetendaal. 

In het medisch gezondheidscentrum zijn verschillende disciplines aanwezig, zoals huisarts, apotheek, fysiotherapeut, diëtist, tandarts en huidspecialist. Kom gerust een keer langs om te kijken!